Muse

18. května 2009 v 14:26 | Werush
Tak tyto chlapíky zbožňuju! Jejich hudba, doprovázená geniálním falzetem, je prostě skvělá. Začala jsem je poslouchat docela nedávno, díky filmu Twilight ( Stmívání).

Muse jsou britská rocková alternativní skupina. Minulost skupiny sahá někam do roku 1996.


Členové skupiny:

  • Chris Wolstenholme -baskytara
  • Matthew Bellamy - zpěv, kytara
  • Dominic Howard -bicí

Diskografie:

  • 2008 Haarp
  • 2006 Black holes and revelations
  • 2003 Absolution
  • 2002 Hullabaloo
  • 2001 Hypermusic
  • 2001 Origin of symmetry
  • 1999 Showbiz

Tady jsou ukázky mých oblíbených songů:

Supermassive black hole

Time is running out


Hysteria

New born

Feeling good

Easily

Fury


The small print

A ještě jich je spousta a spousta ...
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Anet Anet | Web | 18. května 2009 v 21:22 | Reagovat

No né že bych je zrovna milovala,ale ,,feelig good" si ráda poslechnu ;-)

2 Werush Werush | Web | 19. května 2009 v 10:58 | Reagovat

Anet:  ;-)

3 Pošopka_A_Pipina Pošopka_A_Pipina | Web | 19. května 2009 v 11:22 | Reagovat

Chtěly jsem poděkovat za to, že nás máš v oblíbených stránkách :-) hned si tě tam dáme taky !!!! :-)

4 Werush Werush | Web | 19. května 2009 v 11:44 | Reagovat

Pošopka_A_Pipina : Jé nemáte na co  :-D

5 3ájííík 3ájííík | Web | 27. května 2009 v 23:36 | Reagovat

DOKONALÁ SKUPINA!!!! xD

6 Werush Werush | Web | 29. května 2009 v 17:03 | Reagovat

3ájííík : Přesně, geninálně geniální!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama